Home

 

Kerstmarkt 2015

Auteur Linda op 20 December 2015

 

Kerstmarkt op de Sprienke:

16 December was het zover. Van 17.00 uur tot 20.00 uur werd de kerstmarkt druk bezocht door leerlingen, ouders en andere belangstellenden. Er waren kramen met heel veel zelfgemaakte artikelen. Leerlingen en personeel hadden speciale crea-uurtjes om de markt voor te bereiden.

Lichtjes, rendierkop van sloophout, sterren, kerstkoekjes, haak- en breiwerk, kerstboompjes, groendecoraties, sieraden enz, waren er te koop. Er was livemuziek. Je kon zelf meezingen of een instrument bespelen. Aan de inwendige mens was ook gedacht. Erwtensoep, cakejes, broodjes het was er allemaal. Oliebollen werden er gebakken en die kon je ook mee naar huis nemen.

Een loterij met enveloppen was favoriet.

 

De kerstman en kerstvrouw waren aanwezig. Je kon met hen op de foto in de arreslee.

 

De sfeer was goed en de reacties erna overweldigend.

De opbrengst was voor Sjakie-Tari- Us. Een stichting met een school op Bali. Er is de week ervoor voorlichting hierover gegeven aan de leerlingen zodat ze wisten waarvoor ze aan de slag gingen.

En als dan blijkt dat de dag erna de opbrengst € 1500,00 is, kunnen we alleen maar zeggen dat het een geslaagde kerstmarkt was.

Dank aan allen voor uw bezoek en medewerking. Doordat zovelen de kerstmarkt bezochten en wat kochten kunnen wij als school een mooi bedrag overmaken.

De kerstcommissie 

 

 

Plaats uw reactie

Reacties

Er heeft nog niemand gereageerd op deze pagina.

RSS feed van de reacties op deze pagina | RSS-feed voor alle reacties