Home

 

Pingpong toernooi TAB

Auteur Wenzel op 5 December 2016

ik ben wenzel.
op 17november 2016 heb ik deelgenomen aan het jaarlijkse schooltafeltennis toenooi.we speelde in groepen van 5 of 6 speler,s per tafel.bij het toernooi heb ik een mooie 2e plaats weten te pakken en de rest deed het ook echt goed.iedereen die wilde kreeg een oorkonde.ik heb ook nog naar de rest gekeken en zag mooie effect ballen van de andere tafel,s en bij die van mij ook. alles wat ik heb gezien was gewoon prachtig om te zien. op het toerooi waren 13 tafel,s waarvan 10 met netje en 3 schuiftafeltennistafels.
het was weer een geslaagde actie vond ik zelf.

 met vriendelijkegroet Wenzel.                                                         

 

 

Plaats uw reactie

Reacties

Er heeft nog niemand gereageerd op deze pagina.

RSS feed van de reacties op deze pagina | RSS-feed voor alle reacties