De Sprienke is een school voor Speciaal Onderwijs (SO) en Voortgezet Speciaal Onderwijs (VSO). Wij bieden specialistisch onderwijs aan leerlingen van 4 tot en met 20 jaar met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking en/of een chronische, somatische aandoening. Dat doen we samen met ouder(s), verzorger(s) en partners uit ons brede netwerk. Hierbij zijn we gericht op het versterken en ontwikkelen van de talenten en mogelijkheden van onze leerlingen zodat ze goed voorbereid de toekomst in kunnen.

Directeur Yvonne Richards-Vlam

Met een gepassioneerd en deskundig team werken wij aan de toekomst van kinderen en jongeren met een specifieke onderwijs- en ondersteuningsvraag in de provincie Zeeland. Belangrijk vinden we dat leerlingen bij ons op school de kans krijgen om zich optimaal te ontwikkelen.

Kennis, kunst, cultuur en bewegen staan centraal in ons aanbod. En dit alles in een veilige en prettige omgeving. Wij bereiden onze leerlingen zo optimaal voor op de toekomst met daarbij een zo groot mogelijke zelfstandige deelname in de samenleving.

In de Klas

In iedere groep hebben we een team van leerkrachten, onderwijsassistenten en zorgassistenten die iedere dag weer staan te popelen om onze leerlingen van hoogwaardig specialistisch onderwijs te voorzien.

Kennis, kunst, cultuur en bewegen staan centraal in ons aanbod. En dit alles in een veilige en prettige omgeving.

Organisatie

Afdeling SO


Teamleider: Kimberley Flipse – e-mail: k.flipse@ozeo.nl
Intern Begeleider: Saskia Boone
Orthopedagoog: Marscha van Rooijen

Afdeling VSO A/V (Arbeid en Vervolgonderwijs)


Teamleider: Astrid Geeratz – e-mail: a.geeratz@ozeo.nl
Intern Begeleider: Stephanie Wisse
Orthopedagoog: Patricia Van Veen

Afdeling VSO D (Dagbesteding)


Teamleider: Linda Melis – e-mail: l.melis@ozeo.nl
Intern Begeleider: Petra de Groot
Orthopedagoog: Jolly van de Velde

Afdeling EMB


Teamleider: Angelique Schipper – e-mail: angelique.schipper@ozeo.nl
Intern Begeleider: Marian Koole
Orthopedagoog: Jolly van de Velde